Введіть ваш номер замовлення у форматі 10 цифр, для отримання його статусу
Перед тим як подзвонити
Шановний покупець!
Ми дуже хочемо, щоб всі ваші замовлення були оброблені і доставлені вчасно. На цій сторінці зібрані відповіді на найбільш поширені питання.
В першу чергу ми обробляємо замовлення, оформлені через сайт. Якщо ж у Вас виникло питання, щодо Вашого замовлення, Ви хочете його скасувати або внести якісь зміни в замовлення - будь ласка, зв'яжіться з нами за номером гарячої лінії. Це дозволить нам швидко розібратися в ситуації і відповісти Вам.
Якщо у Вас є будь-які питання щодо повернення товару та сервісного обслуговування, будь ласка, відвідайте цей розділ нашого сайту, де докладно написано, як діяти в таких ситуаціях.
Якщо Ви відправляєте нам посилку через перевізника, будь ласка, напишіть нам номер замовлення і ТТН на електронну адресу feedback@repka.ua , щоб ми могли її отримати.
Перейдіть за посиланням, щоб дізнатися про вартість доставки та способи оплати.
Ми відповідаємо дуже швидко.
Аварійне харчування Emergency Food Яловичина з локшиною 6 порцій (603101.01)
В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
- Обмін і повернення товару протягом 14 днів
- Оплата при отриманні
- Страховка при доставці замовлення
- Гарантія від виробника
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
- Адресна доставка:
() - На склад "Нової Пошти":
() - В поштомат "Нової Пошти":
() - Самовивіз з точки видачі:
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата картою
- Категорія: аварійний раціон
- Тип страви: з м'ясом
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал: 417
- Вага, г: 600
- Артикул 603101.01
- Категорія аварійний раціон
- Тип страви з м'ясом
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 417
- Білки (на 100 г), г 16
- Жири (на 100 г), г 14.1
- Вуглеводи (на 100 г), г 54.5
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) аварійне харчування
- Вага, г 600
Яловичина з локшиною — сублімована м'ясна страва тривалого зберігання від швейцарського бренду Emergency Food. Її теплий, домашній смак зазвичай не лишає байдужим. Знайоме кожному поєднання продуктів вдало доповнено грибами, зеленню й тонким букетом прянощів.
Їжа для екстремальних умовEmergency Food — це здорова та смачна їжа швидкого приготування у зручній для зберігання формі. Її головне призначення — забезпечити організм повноцінною енергією у надзвичайній ситуації. Консерви Emergency Food запасають на випадок стихійного лиха, техногенної катастрофи, військового конфлікту та окупації, тривалих експедицій чи зимівель без регулярного постачання. З цього та інших продуктів бренду ви можете укомплектувати аварійний раціон на 1–6 місяців. У разі лиха запас харчів дозволить існувати автономно, не виходячи з укриття й не наражаючи себе на небезпеку.
Легко готуватиДля приготування достатньо висипати вміст банки в каструлю, залити окропом — і трохи поварити на повільному вогні. Другий варіант — запарити у термосі для їжі. Так чи так, за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка на смак і за текстурою майже не відрізняється від свіжоприготовленої.
Зручно зберігатиПродукт законсервовано у бляшаній банці, він має термін придатності 15 років. Більшість страв лінійки Emergency Food проходять процес сублімування (зневоднення за допомогою вакууму), що робить їх вкрай легкими та компактними. Один і той же обсяг калорій у вигляді сублімованої їжі займає значно менше місця, ніж у вигляді звичайних продуктів.
Процес сублімуванняВакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервації. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин і гарантовано безпечні. А також не містять консервантів та штучних покращувачів — за даної технології вони просто не потрібні.
Процес сублімування складається з трьох етапів:- Шокове заморожування. Різке зниження температури перетворює вологу, що міститься у продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон.
- Власне сублімація. У вакуумній камері лід випаровується, оминаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів усувають близько 92% вологи.
- Фасування. Готові страви пакують у герметичну тару за допомогою вакууму та азоту, створюючи безкисневе середовище, сприятливе для тривалого зберігання.
Паста 50% (борошно з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), підливка, сухе масло (містить молоко, E551), яловичина 9%, концентрат сироваткового білка, мальтодекстрин, картопляне борошно, печериці, модифікований крохмаль, приправа (містить селера), петрушка, перець, екстракт розмарину, сіль, натуральний ароматизатор
Особливості:- М'ясна страва на основі яловичини.
- Насичує організм поживними речовинами, вітамінами та мікроелементами, що необхідні для підтримання фізичних і розумових сил.
- Висока калорійність дозволяє отримати велику кількість енергії з невеликого об'єму продукту.
- Герметична бляшана банка захищає продукт від вологи, окиснення, перепадів температури, сонячних променів та комах.
- Банка легко відкривається: потягніть за «ключ» і зніміть бляшану мембрану. Після відкорковування повторно закривайте банку за допомогою пластикової кришки.
- Кількість води для приготування: 1950 мл.
- Вага готової страви: 2550 г.
- Вихід: 6 порцій по 425 г.
- Алергени: глютен, яйця, молоко, селера.