Введіть ваш номер замовлення у форматі 10 цифр, для отримання його статусу
Перед тим як подзвонити
Шановний покупець!
Ми дуже хочемо, щоб всі ваші замовлення були оброблені і доставлені вчасно. На цій сторінці зібрані відповіді на найбільш поширені питання.
В першу чергу ми обробляємо замовлення, оформлені через сайт. Якщо ж у Вас виникло питання, щодо Вашого замовлення, Ви хочете його скасувати або внести якісь зміни в замовлення - будь ласка, зв'яжіться з нами за номером гарячої лінії. Це дозволить нам швидко розібратися в ситуації і відповісти Вам.
Якщо у Вас є будь-які питання щодо повернення товару та сервісного обслуговування, будь ласка, відвідайте цей розділ нашого сайту, де докладно написано, як діяти в таких ситуаціях.
Якщо Ви відправляєте нам посилку через перевізника, будь ласка, напишіть нам номер замовлення і ТТН на електронну адресу feedback@repka.ua , щоб ми могли її отримати.
Перейдіть за посиланням, щоб дізнатися про вартість доставки та способи оплати.
Ми відповідаємо дуже швидко.
Сублімати бефстроганів із рисом Trek`n Eat (30202001)
В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
- Обмін і повернення товару протягом 14 днів
- Оплата при отриманні
- Страховка при доставці замовлення
- Гарантія від виробника
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
- Адресна доставка:
() - На склад "Нової Пошти":
() - В поштомат "Нової Пошти":
() - Самовивіз з точки видачі:
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата картою
- Категорія: друга страва
- Тип страви: з м'ясом
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал: 337
- Вага, г: 160
- Артикул 30202001
- Категорія друга страва
- Тип страви з м'ясом
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 337
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) сублімати бефстроганів з рисом
- Вага, г 160
Сублімована страва "Бефстроганов із рисом". Класичний рецепт яловичини по-строгановськи - дрібно рубаного м'яса в ніжному соусі - має справжній дворянський родовід і більш ніж 100-річну історію. "Бефстроганов з рисом" - одна з найпопулярніших страв у лінійці Trek'n Eat. Її смак самодостатній, але чудово поєднується з паприкою, естрагоном, оцтом, хересом, коньяком або білим вином, які можна додати самостійно.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:- Приготовлено методом сублімаційного сушіння.
- Не містить глютену.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Вміст сушеного м'яса: 16 г (близько 64 г свіжого м'яса).
- Алергени: молоко.
- Енергетична цінність паковання: 540 ккал.
Довгозерний рис 47%, підливка, суха соняшникова олія (містить молоко, Е551), яловичина 10%, мальтодекстрин, печериці, картопляне борошно, модифікований крохмаль, концентрат сироваткового білка, болгарський перець, томати, сіль, петрушка, чорний перець, лимонна кислота, екстракт розмарину, натуральний ароматизатор
Технологія сублімації містить 3 етапи:Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.