Введіть ваш номер замовлення у форматі 10 цифр, для отримання його статусу
Перед тим як подзвонити
Шановний покупець!
Ми дуже хочемо, щоб всі ваші замовлення були оброблені і доставлені вчасно. На цій сторінці зібрані відповіді на найбільш поширені питання.
В першу чергу ми обробляємо замовлення, оформлені через сайт. Якщо ж у Вас виникло питання, щодо Вашого замовлення, Ви хочете його скасувати або внести якісь зміни в замовлення - будь ласка, зв'яжіться з нами за номером гарячої лінії. Це дозволить нам швидко розібратися в ситуації і відповісти Вам.
Якщо у Вас є будь-які питання щодо повернення товару та сервісного обслуговування, будь ласка, відвідайте цей розділ нашого сайту, де докладно написано, як діяти в таких ситуаціях.
Якщо Ви відправляєте нам посилку через перевізника, будь ласка, напишіть нам номер замовлення і ТТН на електронну адресу feedback@repka.ua , щоб ми могли її отримати.
Перейдіть за посиланням, щоб дізнатися про вартість доставки та способи оплати.
Ми відповідаємо дуже швидко.
Сублімати джамбалайя з овочами Trek`n Eat (30411003)
В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
- Обмін і повернення товару протягом 14 днів
- Оплата при отриманні
- Страховка при доставці замовлення
- Гарантія від виробника
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
- Адресна доставка:
() - На склад "Нової Пошти":
() - В поштомат "Нової Пошти":
() - Самовивіз з точки видачі:
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата картою
- Категорія: друга страва
- Тип страви: без м'яса
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал: 356
- Вага, г: 180
- Артикул 30411003
- Категорія друга страва
- Тип страви без м'яса
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 356
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) сублімати джамбалайя з овочами
- Вага, г 180
Сублімована туристична їжа "Джамбалайя з овочами". Готується на основі довгозерного рису з ароматною комбінацією прянощів і трав. Це традиційна страва креольської кухні, кулінарною столицею джамбалайї вважається Новий Орлеан. Тепер любителі активного відпочинку можуть насолоджуватися екзотичним смаком цієї страви в будь-якій точці земної кулі.
Просто залийте суміш у пакеті окропом до межі, добре перемішайте - і за 10 хвилин смакові рецептори перенесуть вас у Луїзіану.
Сублімовані страви Trek'n Eat створені для тих, хто не звик відмовлятися від якісної та здорової їжі за жодних обставин. Відмінно підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін зберігання. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:- Вегетаріанська страва: не містить продуктів тваринного походження, крім невеликої кількості лактози.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 160 г, готового - 460 г.
- Алергени: селера, глютен, молоко, гірчиця.
- Енергетична цінність упаковки: 641 ккал.
Рис довгозернистий, суміш овочів у змінній пропорції 22% (помідори, селера, морква, цибуля, горох, цибуля-порей, цукрова кукурудза), заправка, соус каррі (містить сою, гірчицю, глютен, молоко), куркума, кайенський перець
Технологія сублімації містить 3 етапи:Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.