Введіть ваш номер замовлення у форматі 10 цифр, для отримання його статусу
Перед тим як подзвонити
Шановний покупець!
Ми дуже хочемо, щоб всі ваші замовлення були оброблені і доставлені вчасно. На цій сторінці зібрані відповіді на найбільш поширені питання.
В першу чергу ми обробляємо замовлення, оформлені через сайт. Якщо ж у Вас виникло питання, щодо Вашого замовлення, Ви хочете його скасувати або внести якісь зміни в замовлення - будь ласка, зв'яжіться з нами за номером гарячої лінії. Це дозволить нам швидко розібратися в ситуації і відповісти Вам.
Якщо у Вас є будь-які питання щодо повернення товару та сервісного обслуговування, будь ласка, відвідайте цей розділ нашого сайту, де докладно написано, як діяти в таких ситуаціях.
Якщо Ви відправляєте нам посилку через перевізника, будь ласка, напишіть нам номер замовлення і ТТН на електронну адресу feedback@repka.ua , щоб ми могли її отримати.
Перейдіть за посиланням, щоб дізнатися про вартість доставки та способи оплати.
Ми відповідаємо дуже швидко.
Сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи Trek`n Eat (30411004)
В наявності
- У список бажань
- В порівняння
Введіть ваші дані
Щоб отримувати повідомлення про зміну ціни
- Обмін і повернення товару протягом 14 днів
- Оплата при отриманні
- Страховка при доставці замовлення
- Гарантія від виробника
Місто:
Зробіть замовлення до
і ми вам його:.
- Адресна доставка:
() - На склад "Нової Пошти":
() - В поштомат "Нової Пошти":
() - Самовивіз з точки видачі:
У вартість доставки вже включена страховка і накладений платіж
- Готівковий розрахунок при отриманні
- Безготівковий розрахунок (ПДВ)
- Оплата картою
- Категорія: друга страва
- Тип страви: без м'яса
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал: 245
- Вага, г: 180
- Артикул 30411004
- Категорія друга страва
- Тип страви без м'яса
- Технологія виробництва сублімація
- Енергетична цінність (на 100 г), ккал 245
- Особливості тривале зберігання
- Комплектація (мож-ві зміни у різних поставках) сублімати кіноа з овочами по-мексиканськи
- Вага, г 180
Сублімована страва "Кіноа з овочами по-мексиканськи". Шість тисяч років тому кіноа була одним із трьох основних джерел енергії для стародавніх інків, нарівні з кукурудзою і картоплею. Справжнє джерело білка, мінералів і вітамінів, цю унікальну за своїми властивостями культуру донині називають "золотом інків".
Кіноа по-мексиканськи від Trek'n Eat - маленьке гастрономічне свято для сучасних мандрівників. У міру гостра, ця веганська страва родом з Південної Америки не містить лактози, штучних барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Яскрава палітра овочів і спеції доповнюють смакову симфонію. Страва відмінно насичує, але зовсім не викликає відчуття тяжкості.
Швейцарські сублімати Trek'n Eat - це натуральна їжа, яку дуже легко готувати. Просто залийте в пакет окріп, розмішайте і почекайте 10 хвилин, поки вода вбереться.
Сублімовані страви чудово підійдуть для подорожей, піших і водних походів. Стануть справжньою знахідкою для альпіністських сходжень і багатоденних велоекспедицій.
Вакуумно-сублімаційне сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів і мікроелементів, мають малу вагу і довгий термін придатності. Це здорове, натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів або штучних барвників - за цієї технології вони просто не потрібні.
Особливості:- Вегетаріанська страва: не містить лактози та інших продуктів тваринного походження.
- Приготована методом сублімаційного сушіння.
- 100% натуральних інгредієнтів.
- Без консервантів, штучних ароматизаторів і підсилювачів смаку.
- Відмінне поєднання ваги та поживності.
- Міцна водостійка упаковка.
- Просте приготування.
- Суттєва економія часу та палива.
- Маса сухого продукту - 140 г, готового - 460 г.
- Алергени: глютен, селера.
- Енергетична цінність упаковки: 441 ккал.
Томатний соус, кіноа 15%, кіноа червоне 15%, квасоля, заправка (містить селера), картопля, помідори, стручковий перець, цукрова кукурудза, цибуля, селера, цукор, кмин
Технологія сублімації містить 3 етапи:Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидке зниження температури перетворює вологу, що міститься в продуктах, на мікроскопічні кристали льоду, які не пошкоджують структуру волокон. Сублімації піддається будь-яка їжа: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Наступний етап - процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином із продуктів видаляється близько 92% вологи.
Готові страви упаковують у спеціальні пакети, в яких ті зберігаються п'ять і більше років - незалежно від навколишньої температури та вологості.